{{ showmenu }}

Partners

Samenwerken is belangrijk om successen te behalen en daarom werken wij samen met partners. Onze partners maken onderdeel uit van ons succes en zij dragen bij om de boodschap van houtbouwsystemen uit te dragen en te ondersteunen. Wij stellen onze partners graag aan u voor.

Contimeta Bevestigingstechniek

Voor een h(echte) verbinding!

Contimeta is gespecialiseerd in hechttechniek en heeft voor bijna elk bevestigingsvraagstuk met hout het juiste bevestigingsapparaat met bijbehorend bevestigingsmateriaal.

https://contimeta.com/nl/bevestigingstechniek

 

De Hillegomse

Prima Geregeld

De Hillegomse levert hout, plaatmateriaal, bouwmateriaal aan professionele gebruikers zoals HSB- en timmerfabrieken en bouwbedrijven. De Hillegomse onderscheidt zich met name door een compleet assortiment, unieke bewerkingsmogelijkheden en “just-in-time” leveringen. Met vijf vestigingen in het westen van Nederland zijn wij altijd in de buurt.

www.dehillegomse.nl

FAKRO Nederland bv

Haal ’t mooiste licht in huis met FAKRO daglichtoplossingen

FAKRO staat bekend als vooraanstaande, innovatieve producent van topkwaliteit dakramen. FAKRO biedt een breed assortiment daglichtoplossingen voor hellende en platte daken. Hiermee wordt het mooiste licht in huis gecreëerd.

www.fakro.nl

Gooskens Hout Groep

Specialisten in vurenhout sinds 1863

Passie voor hout en gewoon doen waar je goed in bent zijn twee onderscheidende factoren van Gooskens Hout. De belangrijkste pijler van succes is misschien wel de kracht van het familiebedrijf, waaraan inmiddels de 6e generatie Gooskens leiding geeft. Door te blijven investeren in mensen, kennis en innovatie waarborgt Gooskens Hout met ruim 170 loyale collega’s de continuïteit en kwaliteit van haar producten en diensten.

www.gooskens.nl

H&M Houtbewerkingsmachines BV

Automatisering oplossingen voor u productieproces

H&M Houtbewerkinsgmachines produceert naast de levering van standaard houtbewerkingsmachines, complete oplossingen voor de prefab bouw  industrie, bestaande uit CNC gestuurde afkortzagen, complete houtskeletbouw lijnen, en doet de bijbehorende begeleiding hiervan, qua logsistiek en inrichting . Zowel in Nederland als de rest van de wereld

www.h-m.nl

Ingenieursbureau Boorsma

Uw specialist in houtbouw

Boorsma is al sinds begin jaren 1980 gespecialiseerd in houtbouw. Zo zijn wij medeauteur van het Handboek Houtskeletbouw. Voor houtskeletbouw en andere houtbouwtoepassingen verzorgen wij de engineering en geven advies.

www.boorsma-consultants.nl

ITW BELGIUM BVBA

Produceren en leveren op basis van markt- en klantbehoefte

Betrouwbare partner die innovatieve oplossingen creëert voor fabrikanten van prefab bouwcomponenten, die bevestigingsoplossingen biedt en product- en service-expertise levert bij elke kernstap van de klantwaardeketen.

www.spitpaslode.nl

ISOVER Nederland

ISOVER. Dé keuze voor isolerend Nederland.

ISOVER is wereldwijd de grootste producent van isolatie-oplossingen, welke worden toegepast in zowel de woningbouw als de utiliteitsbouw. Daarnaast heeft ISOVER een speciaal assortiment voor toepassingen in industrie, scheepsbouw en houtskeletbouw.

www.isover.nl

Gyproc Nederland

Zeker Gyproc

Gyproc is de marktleider op het gebied van lichtgewicht afbouwsystemen voor toepassing in wanden, plafonds en vloeren. Daarnaast biedt Gyproc oplossingen voor het brandwerend bekleden van draagconstructies én een assortiment voor toepassing in de houtskeletbouw.

www.gyproc.nl

Knauf

Knauf versterkt de bouw

Knauf levert innovatieve afbouwsystemen en -materialen voor nieuwbouw en renovatie. Met vernieuwende oplossingen voor digitalisering en verduurzaming zetten ruim 160 medewerkers van Knauf Nederland zich in voor een sterkere bouw.

www.knauf.nl

KYOCERA SENCO Netherlands

MAKE IT LAST.

Kyocera Senco is een bekende naam in de bouwwereld. Wij leveren hoogwaardige industriële spijker-, niet- en schroefsystemen, bevestigingsmiddelen en aanverwante producten voor de bouw en houtverwerkende industrie. Verbinden is ons vak.

www.senco.eu

Megahout

Veelzijdig in maatwerk

Megahout is een grote leverancier van hoogwaardig gecertificeerd vurenhout. Voor houttoepassingen ten behoeve van de dakenbouw, gevelbouw, handel en emballage, alsmede de agrarische sector, bent u bij ons aan het juiste adres.

www.megahoutenplaat.nl/

OPTIMAT GROUP

Exclusief verdeler van HOMAG houtbewerkingsmachines

Met een ervaren team van 70 mensen, bedienen wij houtverwerkende bedrijven waaronder de houtskeletbouw met dak- en wandelement productielijnen, opdeelzagen en CNC machines.

www.optimat-group.com/

ROCKWOOL B.V.

ROCKWOOL steenwol: van nature circulair!

ROCKWOOL is wereldmarktleider in brandwerende steenwolisolatie. We bieden een compleet assortiment circulaire steenwol isolatieproducten voor het isoleren van gevels, wanden, plafonds, vloeren, technische installaties en brandwerende toepassingen.

www.rockwool.nl

Siniat

Shaping the way people build

Siniat is het lichtgewichtmerk voor de bouwsector dat gespecialiseerd is in vernieuwende gips- en vezelcementplaten. Ze biedt een assortiment binnen- en buitenoplossingen (scheidings-wanden, plafonds, paneelsystemen).

www.siniat.nl

Warmteplan B.V.

“Voor biobased bouwers”

Warmteplan is leverancier van biobased bouw- en isolatiematerialen en luchtdichting voor nieuwbouw HSB en renovaties. Warmteplan ondersteunt klanten daarbij met rekenkundige en bouwfysische adviezen.

www.warmteplan.nl

KoningsBlaauw Houthandel B.V.

“Meer dan hout alleen”

Koningsblaauw draait grotendeels op de houthandel. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het leveren van maatwerk door diverse houtbewerkingen zoals schaven, profileren, frezen en zagen. Ook kunnen wij ge(pre)fabriceerde objecten leveren, speciaal voor u gemaakt.

www.koningsblaauw.nl

Tebulo Robotics

MOVE FAST
MOVE FORWARD

Tebulo Robotics is dé robot integrator gespecialiseerd in industriële toepassingen. Met ruim 40 jaar expertise willen wij de bouwsector helpen de productie te vergroten door middel van slimme robotisering.

https://www.tebulorobotics.com/

Cembrit B.V.

Uw partner in vezelcement

Cembrit biedt een ruim assortiment vezelcementproducten aan voor gevels, daken en tal van andere constructies in de vorm van panelen en golfplaten. Verkrijgbaar in een breedspectrum aan kleuren, formaten, vormen en texturen.

www.cembrit.nl

MORGO Folietechniek BV

Samen bouwen aan een hoger kwaliteitsniveau

Morgo Folietechniek BV is marktleider in technische folies voor de prefab industrie. Door kennisoverdracht,  innovatieve ontwikkelingen op productgebied en op diverse actuele thema’s binnen de industrie werken wij samen met de markt aan duurzame oplossingen en relatie. Wij geloven in concepten waarbij de kennis van betrokken partijen leidt tot een kwalitatief beter product!

www.morgofolietechniek.com

Knauf Insulation b.v.

ISOLATIEMATERIALEN VAN KNAUF INSULATION

Knauf Insulation levert isolatie voor uiteenlopende toepassingen. Denk aan glas- en steenwol voor scheidingswanden, spouwmuurisolatie, dakisolatie en de prefab houtskeletbouw. Maar ook houtwolcementplaten voor de akoestieke verbetering via wand en plafond.

www.knaufinsulation.nl